Social

#vanghelie #ardelean necesitate romania

Vanghelie: S-ar putea ca Ardelean sa fie o necesitate pentru Romania

E posibil ca decizia luata de ministrul Gabriel Oprea de a-l numi pe Ardelean secretar de stat sa fie corecta, daca in urma sedintei CSAT s-a decis ca acesta este "o necesitate pentru tara", potrivit primarului Marian Vanghelie .

Vanghelie a declarat ca "daca se stabileste ca Ardelean este important pentru apararea tarii", nu poate propune sanctionarea lui oprea in cadrul sedintei PSD ce are loc luni.

"N-am participat la sediul CSAT, Gabriel Oprea a avut o sedinta impreuna cu Traian Basescu si e posibil ca ei sa afle mai multe inainte de noi, acum ne minunam de rezultate. Daca nu se dovedeste ca Ardelean e necesar pentru tara, atunci merge la pensie", a declarat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Viorel Hrebenciuc a sosit si el luni la ora 11.00 la sediul PSD pentru a participa la sedinta si a sustinut ca se are in vedere "retragerea sprijinului politic" pentru Gabriel Oprea.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.