Social

Vanghelie: Oprescu este un demagog ieftin, sustinut de o gasca de hoti

Seful social-democratilor bucuresteni spune ca organizatia pe care o conduce nu il va sustine pe Sorin Oprescu in turul II, desi acesta se bucura de sprijinul conducerii centrale a partidului. Curentul anti-Oprescu din PSD are din ce in ce mai multi adepti.

Dupa ce luni, fostul candidat al social democratilor la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, a anuntat ca nu il va sustine pe Oprescu in turul doi al alegerilor, miercuri a venit randul organizatiei PSD Bucuresti , prin vocea lui Marian Vanghelie, sa se dezica de acesta.

"Eu, in calitate de presedinte al PSD Bucuresti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu , nici cu Vasile Blaga. Blaga va conduce mafia lui Traian Basescu si a lui Videanu, in timp ce Oprescu va conduce cu Bobic in stanga si cu Popoviciu in dreapta si nu va avea nici un Consiliu General ", a declarat Vanghelie intr-o conferinta de presa.Acesta s-a dezlantuit apoi la adresa noului ales al PSD pentru Bucuresti.

“Sorin Oprescu este un demagog ieftin. Un asa-zis independent. Iar daca va ajunge primar, gasca de gulere albe din Bucuresti se va muta in casa la el”, a racnit primarul sectorului 5, numindu-l pe fostul senator PSD “un erou matinal de dimineata care vine calare pe un cal alb pentru a scapa Bucurestiul”.

Vanghelie a tinut sa iI dea peste nas si conducerii PSD in frunte cu Mircea Geoana care a sarit sa-i ofere sprijinul partidului lui Oprescu.

"Nu am auzit ce a spus Geoana. Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu, care sta langa o gasca de hoti. Sunt scarbit de populismul acesta ieftin de a ne intrece in partid si sa spunem cat de bun este Sorin Oprescu. Daca era bun, il alegeam candidat. Conducerea PSD a facut acest indemn electoratului pe care il are, iar eu l-am facut electoratului pe care il am eu”, a mai spus seful PSD Bucuresti.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea