Social

Vanghelie nu-si retrage candidatura

Liderul PSD Bucuresti , Marian Vanghelie , a declarat astazi ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru Primaria Capitalei.

"Momentan nu ma retrag din nicio cursa, deci arat eu a om care sa ma retrag de undeva? Cine crede asta se insala ”, a afirmat Vanghelie.

marian vanghelie a precizat ca PSD Bucuresti ar putea accepta o alta nominalizare daca aceasta va fi o solutie mai buna pentru partid.

"Vineri vom avea o sedinta in care organizatia de Bucuresti va merge cu candidatul Marian Vanghelie. Deci dupa discutiile de acolo am putea sa-l anuntam ca si candidat chiar si pe Miron Mitrea dar vineri mergem cu candidatul Marian Vanghelie, nici cu Mircea Geoana, nici cu Miron Mitrea, deci nu negociem interesele bucurestenilor", a declarat Marian Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a declarat ca mai exista “jocuri de glezne” in PSD, asa cum Miron Mitrea a declarat astazi, dar ca ele nu pot schimba pozitia organizatiei de Bucuresti.

"Eu cred ca mai exista inca jocuri de glezne la unii lideri din cadrul partidului dar asta nu inseamna ca poti sa schimbi opinia organizatiei de Bucuresti", a comentat Vanghelie,


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea