Social

Valize cu euro trecute prin vama

Germanul Matthias Schmidt, dat in transport valori din Germania, a fost prins de politistii romani in Capitala. In apartamentul inchiriat de Schmidt in Drumul Taberei au fost gasite doua valize in care se aflau peste doua milioane de euro in bancnote de 5, 10 si 20 de euro. Intrebat cum a reusit sa treaca cu banii peste granita, germanul a spus ca i-a adus in valize. Anchetatorii romani trebuie sa stabileasca modul in care Schmidt a trecut frontiera cu banii fara a fi depistat.

Matthias Schmidt era directorul firmei de transport valori GSB din Munchberg. Pe 11 decembrie 2005, a devalizat casa de bani a firmei si a disparut . A fost dat in urmarire internationala de Biroul Interpol Wiesbaden si existau semnale ca ar fi plecat spre Romania. In schimbul informatiilor care duceau la prinderea lui Schmidt a fost oferita o recompensa de 25.000 de euro. Potrivit editiei electronice a publicatiei locale Frankenpost, complicele lui Schimdt, Alfons P., a fost prins saptamina trecuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea