Social

Valize

De cateva zile bune (vorba vine), valiza cu bani a lui Gigi Becali (trimisa la Cluj pentru a rasplati eventuala victorie a echipei Universitatea asupra CFR) face valuri pe scena politica si pe micul ecran. Desi Becali si-a dat foc la valiza cu aceasta ocazie, autoincendierea sa a sensibilizat cooperativa pompierilor din fotbal si din media care a sarit sa-l   victimizeze: "lui Gigi i s-a intins o nada (a zis Mitica Dragomir), a muscat din ea si a dat de dracu'" - dar nu prea tare: "nu va pati nimic in afara de depunctare si amenda".

Asa e: depinde cat de solide sunt probele DNA - fata de cat de solid e sistemul cand se apara de orice penalizare. Or, pana acum sistemul a dat cu sac oricaror dosare. Valiza lui Becali nu e singura valiza surprinsa in locuri nepotrivite la timpul nepotrivit: s-a vorbit de valizele cu bani ale baietilor destepti din energie iar singurul rezultat este ca energia s-a tot scumpit.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea