Social

#valeriu stoica psd #guvern pdl psd #critica guvern psd

Valeriu Stoica: PSD sa-si struneasca oamenii sa nu mai critice Guvernul

Valeriu Stoica crede ca PSD ar trebui sa si "struneasca membrii" pentru a respecta alianta cu PD-L si a nu mai critica parteneriatul semnat in decembrie.

Vicepresedintele PD-L a declarat pentru Newsin ca desi s-a opus aliantei cu PD-L la inceput, acum a acceptat-o si o sustine.

"Dupa cum stiti, eu nu am sustinatorul acestei formule de alianta dar, in acelasi timp, trebuie sa recunosc ca, din punct de vedere politic, era singura solutie", spune Stoica.

"Cu toate acestea, PNL a refuzat cu obstinatie toate propunerile cramponandu-se de ideea de a avea primul-ministru. O asemenea conditie era pusa numai pentru a bloca aceste negocieri si ele au fost blocate", aminteste Stoica esecul negocierilor cu liberalii.

Odata coalitia facuta, acum cele doua partide ar trebui sa incerce sa o faca sa functioneze. "PD-L se va comporta ca un partener onest. Este evident pana acum si este linia noastra de conduita . Ne intereseaza viitorul si sper ca si PSD va avea aceeasi onestitate in acest parteneriat. Deocamdata constat, din pacate, ca exista in PSD oameni care critica aceasta alianta..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea