Social

#incredere medici # doza 3 #Valeriu Gheorghita #medici #vaccin

Valeriu Gheorghita s-a imunizat cu doza 3 de vaccin: “aveti incredere in noi, in medici”

Medicul militar Valeriu Gheorghita s-a imunizat in aceasta dimineata cu a treia doza de vaccin impotrivs Covid-19. Presedintele CNCAV s-a inoculat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Carol Davila” din Bucuresti.

Valeriu Gheorghita ii indeamna pe romani sa aiba incredere in medici:

„Ne uitam la raportarile zilnice. Poate ca sunt persoane pe care nu le cunoastem astazi, dar maine pot fi prietenii nostri, pot sa fie rudele noastre, pot sa fie cei dragi noua, asa incat fiecare persoana care astazi respecta regulile, care astazi se vaccineaza va da posibilitatea altor bolnavi, cu alte boli, sa poata sa fie internati in spitale, va elibera un loc la ATI, va lasa un pat liber asa incat, dragi romani, va rog sa aveti incredere in noi, in medici, indiferent de situatia pe care o avem astazi in Romania”, mai spune presedintele CNCAV.

Cum trebuie sa procedezi pentru a te vaccina cu a treia doza

Toate persoanele care au implinit cel putin sase luni de la cea de-a doua doza de vaccin, se pot prgrama pentru doza a treia. A treia doza de vaccin se efectueaza cu serurile produse de Pfizer sau Moderna, inclusiv pentru cei inoculati cu serurile de la AstraZeneca sau Johnson&Johnson.

Cei care doresc sa se imunizeze fie se pot programa prin platforma de vaccinare fie se pot prezenta direct la centru, cu buletinul.

”Cum facem vaccinarea cu a treia doza? Direct fara programare in unele din centrele pe care le identificam sau la fel de bine putem sa intram sa ne facem o programare incepand cu luni seara”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat in ministerul Sanatatii, citat de antena3.ro.

Pe site-ul vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare exista o harta interactiva unde poti vedea toate centrele de vaccinare din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea