Social

Valentine's Day aduce agentiilor de turism venituri de pana la 1 mil. euro

Sarbatoarea Valentine's day va aduce agentiilor de turism romanesti venituri cuprinse intre 500.000 si 1 milion de euro, au estimat pentru DailyBusiness oficialii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). Anul acesta, ziua indragostitilor pe stil occidental are loc in cursul saptamanii astfel ca multe cupluri au preferat sa plece in strainatate in weekendul trecut sau sa rezerve bilete pentru sfarsitul acesta de saptamana. Numarul total de turisti care au cumparat pachete - atat pe destinatii interne cat si externe - in perioada 10-24 februarie a fost cuprins intre 1.000 si 2.000, estimeaza Tarian Badulescu, purtator de cuvant al ANAT. Dintre acestia, circa 30% au cumparat pachete special concepute pentru aceasta sarbatoare de catre agentiile de turism. Majoritatea pachetelor turistice oferite de agentii au fost pentru destinatii externe, iar mijlocul de transport preferat este avionul. Dintre cei care au cumparat bilete prin agentii pentru destinatii interne, cei mai multi turisti au ales statiunile de pe valea Prahovei , Brasov si zona Bran Moeciu. (continuarea in Daily Business )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea