Social

# londra atentate #atentate teroriste #atentate

Val de atentate la Londra. Peste 48 de raniti

Londra este sub teroare din nou. In noaptea de sambata spre duminica au avut loc doua atentate, care s-au soldat cu 6 morti si peste 40 de persoane ranite.

Atacul s-a produs in prima faza cu o furgoneta alba care a lovit trecatorii de le Podul Londrei, apo teroristii au injunghiat mai multe persoane.

La cateva minute distanta,  in Borough Market, o piata aflata la circa o jumatate de kilometru de pod, s-au auzit focuri de arma, după ce politia a intervenit in urma unor apeluri care relatau despre injunghieri. O celulă de criza a fost activata la Ambasada Romaniei din Londra.

Am trimis peste 80 de medici la locul atentatelor, inclusiv echipajele ambulantelor, paramedici calificati si specialisti din echipele de raspuns, precum si echipa de traume majore a Ambulantei Aeriene din Londra. Este un incident major si colaboram strans cu alte echipe de urgenta la locul atentatelor”, a anuntat asistentul directorului de operatiuni al Serviciului de Ambulanta din Londra, Peter Rhodes, citat de BBC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea