Social

#temperaturi geroase # aer polar romania #val de aer polar #romania #ger

Val de AER POLAR in Romania! Temperaturi de -18 grade in weekend

Un val de aer polar va lovi Romania in acest weekend. Vremea va deveni geroasa, in special in timpul noptii, iar temperaturile vor ajunge pana la -18 grade Celsius.

"Sfarsitul saptamanii aduce intr-adevar o racire in ceea ce priveste vremea pentru ca o masa de aer rece va stationa cel putin pentru urmatoarele zile pana spre finele celei de-a doua decade a lunii ianuarie. In zonele depresionare vorbim de temperaturi cu minus 15, minus 18 grade Celsius si cel mult minus 5 grade Celsius in zona litoralului", a declarat Elena Mateescu, directorul ANM, la un post TV, potrivit realitatea.net.

Meteorologii spun ca vom avea parte de frig si ninsori in urmatoarele sapte zile, iar apoi temperaturile vor creste.

„Dureaza cel putin spre finele celei de-a doua decade a lunii ianuarie, dupa care, asa cum arata informatiile la acest moment, discutam din nou de temperaturi in crestere de la o zi la alta. Dupa data de 18-19 ianuarie, incepem sa avem valori de 10-12 grade la nivelul maximelor in partea de vest a tarii”, a afirmat directorul ANM. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea