Social

Vadim vrea sa mai puna cruce unei filiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a lipsit ieri de la inmormintarea senatorului Liviu Bindea, desi decizia sa iritase, inca de vineri, filiala locala a partidului.

Corneliu Vadim Tudor a lipsit din cortegiul funerar care l-a insotit pe senatorul Liviu Doru Bindea pe ultimul drum . La fel si al doilea om in partid, vicepresedintele executiv Lucian Bolcas . A fost imposibil sa ajungem cu un mijloc de transport normal. Din cauza faptului ca inmormintarea a avut loc duminica era absolut imposibil sa ajungem inapoi in Bucuresti luni, cind presedintele e de serviciu la Senat, iar eu sint de serviciu la Camera, a motivat Bolcas absenta. Asta, desi sintem in plina vacanta parlamentara si activitatea in Parlament este practic inexistenta, iar cei doi ar fi putut fi oricind inlocuiti de un alt membru al Biroului Permanent. Nu sintem copii. Este vorba pina la urma de Parlamentul Romaniei si nu poti cere sa fii inlocuit de la indatoririle ce-ti revin, a continuat Bolcas. Suparati de decizia Tribunului de a nu participa la funeraliile colegului sau de partid si de Senat, o parte din filiala Maramures a PRM anuntase inca de vineri ca este hotarita sa demisioneze, in semn de protest. Ei au considerat ca absenta lui Vadim este un semn de sfidare la adresa celui care a fost Liviu Bindea.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea