Social

Vadim Tudor sarbatoreste 15 ani de terapie cu putere

PRM pregateste peste o luna un spectacol cu Fuego si Irina Loghin ca sa marcheze trei cincinale de cind Vadim viseaza sa i se spuna presedintele Romaniei.

Nu a obtinut niciodata puterea. I-a acuzat insa intotdeauna pe altii ca le-a furat-o. Cu toate acestea, PRM sarbatoreste. Printr-o manifestare organizata cu mare fast, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor se va lauda ca este singurul partid de pe scena politica romaneasca care de 15 ani are aceeasi denumire si acelasi presedinte.

Manifestarea se inscrie in incercarile disperate pe care le face liderul PRM de a recupera terenul pierdut in fata lui Gigi Becali, care creste in sondajele de opinie.

Pe 17 iunie, premistii din toate colturile tarii au fost convocati la Sala Palatului. Mizam pe prezenta a 5.5006.000 de membri care vor fi prezenti din toate filialele, spune secretarul executiv al PRM, Ion Bildea, organizatorul manifestarii.

Organizatorii intentioneaza sa invite toti ambasadorii tarilor UE si pe liderii tuturor partidelor parlamentare. Peremistii vor si invitati straini, insa organizatorii au refuzat sa dezvaluie numele care vor fi trecute in lista.

Film cu Vadim

Totul va incepe cu o expozitie de fotografii care va prezenta in imagini evenimentele cele mai importante din viata parti-dului. Ceea ce nu va putea fi acoperit in fotografii, va fi prezentat celor prezenti intr-un film care, dupa cum ne-a dezvaluit organizatorul, va face o trecere in revista, cu text si imagine, a celor mai importante activitati de la nivel central si local ale partidului.

Textul scris cu privire la istoria partidului exista deja si a fost trimis in toate filialele ca sa-si faca o idee despre ce se va intimpla. Desigur, fiecare dintre ei pot sa aduca completari daca a fost uitat vreun eveniment impor-tant, ne-a mai spus Bildea.

Cu gindul la alegeri

Dupa rememorarea istoriei partidului, presedintele Corneliu Vadim Tudor isi va tine obisnuita cuvintare de o ora - o ora si jumatate. Surse din PRM sustin ca Vadim Tudor ar dori ca peste o luna sa anunte si semnarea protocolului cu PSD.

Potrivit acelorasi surse, din discursul presedintelui PRM nu va lipsi nici un indemn de mobilizare a filialelor pentru alegerile anticipate pe care Vadim Tudor le prevede de mai bine de un an.

Veselie cu Fuego

Totul va culmina cu un spectacol folcloric zonal organizat pe patru regiuni istorice: Ardeal, Moldova, Muntenia si Oltenia. Nu vor lipsi si recitaluri oferite de rapsozii parlamentari ai PRM. Este vorba despre deputatul Angela Buciu, senatorul Irina Loghin care va sustine un duet alaturi de cunoscutul interpret de muzica latino Fuego si de fostul deputat Ion Dolanescu . Manifestari asemanatoare, insa de mult mai mica anvergura, ar urma sa fie organizate in toate filialele PRM.

Epoca Ciontu, radiata din istoria PRM

PRM sterge cu buretele doua luni din istoria partidului. Sintagma 15 ani cu acelasi nume si acelasi presedinte, sarbatorita de peremisti pe 17 iunie, este doar partial exacta. Chiar daca nu a existat o hotarire judecatoreasca in acest sens, pe 18 martie 2005, personal, Corneliu Vadim Tudor anunta ca renunta de bunavoie la sefia partidului in favoarea prim-vicepresedintelui de atunci, Corneliu Ciontu.

Acesta a rezistat doar aproximativ doua luni la sefia partidului, de la jumatatea lunii martie pina la sfirsitul lunii mai a aceluiasi an.

La revenirea in fruntea partidului, Vadim Tudor l-a dat afara pe Corneliu Ciontu care a plecat cu inca opt deputati din PRM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea