Social

Vadim recupereaza baroni PSD

Corneliu Vadim Tudor a inceput sa-si completeze golurile lasate in Parlament cu baroni ai PSD luati in vizorul DNA.

Liderul PRM a anuntat ieri ca l-a primit in partid pe fostul prefect de Teleorman, deputatul PSD Teodor Nitulescu. Nu primim patati . Dupa informatiile pe care le detinem despre el, nu exista nici un fel de ancheta, nici un fel de dosar deschis impotriva lui. Au existat citeva suspiciuni care s-au inchis, a motivat vicepresedintele executiv al PRM Lucian Bolcas.

In nenumarate rinduri, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, declara ca este singurul lider de partid care si-a facut curatenie in propria ograda si a aruncat toti coruptii ca pe o masea stricata.

Totusi, liderii PRM par sa nu fi auzit de faptul ca Teodor Nitulescu are numeroase afaceri in Teleorman si este cunoscut ca unul dintre baronii PSD care s-au folosit de pirghiile politice pentru acumularea unor averi impresionante.

Baron cu sesizare la DNA

Acum trei luni, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, anunta ca a trimis o sesizare catre DNA in care cerea verificarea afacerilor a doi deputati si patru senatori PSD. Unul dintre acestia este si Nitulescu.

Potrivit informatiilor din site-ul Coalitiei pentru un Parlament Curat, Teodor Nitulescu figura pe vremea in care era prefect ca administrator la doua societati comerciale, iar sotia sa, Maria Nitulescu, actionar la 11 firme.

Aceeasi sursa sustine ca principala societate a familiei este SC Saifcar Teleorman SA, care in perioada in care Nitulescu detinea 43% din actiuni a obtinut construirea a doua blocuri din fondul ANL, un contract cu Primaria din Alexandria pentru reabilitarea unor strazi si constructia unui nou sediu pentru Directia Judeteana de Munca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea