Social

Vadim isi insceneaza revenirea in fruntea PRM

Corneliu Vadim Tudor va reveni la conducerea PRM. Cel mai probabil pe 4 iunie, in cadrul unei plenare de urgenta care va oficializa reinscaunarea sa si revenirea partidului la denumirea initiala de PRM.
Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca accepta solicitarea formulata de citiva dintre liderii PPRM de a reveni la conducerea partidului. El a motivat aceasta miscare spunind ca nu vrea sa lase partidul sa ajunga in aceeasi situatie ca si PNTCD. In urma cu doua zile, Gheorghe Funar si Lucian Bolcas i-au cerut lui Vadim Tudor sa revina invocind necesitatea unei locomotive electorale. Sint niste probleme interne de partid pe care nu vreau sa le comentez. La momentul potrivit voi lua o decizie, a replicat actualul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu. Pozitia lui Ciontu in partid este destul de precara. Daniela Buruiana , o apropiata a lui Vadim, l-a acuzat pe Ciontu ca a facut din PPRM o anexa a PSD. Vadim Tudor s-a aratat si el nemultumit si a amenintat: Cei care vor continua pe drumul periculos al transformarii PPRM intr-o anexa a PSD vor fi exclusi.
PRM iese din pielea de popular

Virajul catre popularii europeni nu a avut nici pe departe succesul scontat, ceea ce l-a determinat pe Vadim sa abandoneze aceasta cale. El a anuntat ca partidul va renunta la peruca populara, care este asimilata cu mare greutate de electorat. Astfel, odata cu revenirea lui Vadim, partidul isi va recapata si numele sub care s-a facut cunoscut: PRM.

Daniela Buruiana a explicat planul retragerii lui Vadim: A fost o perioada temporara, pentru a vedea daca reusim sa intram in PPE. A fost un aranjament cu citiva reprezentanti de frunte ai PPE valabil pina la semnarea tratatului de aderare, spune Vadim.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea