Social

# criza grecia # trafic grecia # rute grecia #oferte grecia #vacanta vara # vacanta grecia

Vacanta in Grecia: 3 lucruri la care sa fii atent!

Grecia este, si anul acesta, una dintre destinatiile preferate de romani pentru vacanta de vara. Insa daca planifici sa pleci in curand in Grecia, trebuie sa fii atent la cateva aspecte, mai ales pe fondul crizei din aceasta tara. 

Jurnalistii de la "Daily Mail" trag un semnal de alarma vizavi de potentialele probleme pe care le-ai putea intampina in Grecia in aceasta vara, pe findul negocierilor dintre UE si guvernul elen. Astfel, o problema ar putea fi reprezentata de lichiditati, prin urmare este mai bine sa circuli cu bani cash la tine si sa nu te bazezi pe bancomate. Totusi, pana acum nu au fost semnalate probleme in aceasta privinta, insa paza buna trece primejdia rea. 

In plus, daca destinatia ta de vacanta este Atena sau vei trece prin capitala Greciei, fii atent la protestatari. Acestia se incaiera destul de des cu fortele de ordine, iar peisaje de vacanta cu astfel de conflicte sunt destul de comune acum. Prin urmare, fii atent si la faptul ca taximetristii vor evita zonele conflictuale, iar transportul public ar putea fi afectat de greve. 

Nu in ultimul rand, traficul poate fi o problema pentru romani. Dupa inchiderea unei benzi de circulatie pe podul dintre Giurgiu si Ruse, se formeaza cozi considerabile, mai ales in weekend, asa ca ar fi bine sa iei in considerare rutele ocolitoare. Aceeasi problema este si la granita dintre Bulgaria si Grecia, punct de trecere Komotini indeosebi, unde traficul se desfasoara pe o singura banda, iar avalansa de tusiti romani si bulgari fac ca asteptarea sa dureze si pana la doua ore. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea