Social

Vacanta de 1 mai cu pana in 100 de euro

Oferta de 1 mai a agentiilor de turism s-a diversificat. Pe langa destinatiile interne si cele din Grecia, au aparut oferte pentru Egipt sau Iordania .

Litoralul ramane principala destinatie de 1 mai. Deoarece potentialii clienti beneficiaza de mai multe zile libere , operatorii au pregatit mai multe oferte. Se insista pe statiunile din Romania si pe cele din tarile vecine.

Cea mai ieftina alternativa la litoralul romanesc o reprezinta statiunile de pe litoralul bulgaresc. Cei care doresc sa mearga in Grecia au in acest an si posibilitatea de a achizitiona de la agentii doar cazarea, in cazul in care doresc sa mearga cu masina proprietate personala.

Si in acest an, cele mai mici preturi sunt in Costinesti, destinatia preferata a studentilor. Un pachet care include trei nopti de cazare intr-o vila de doua stele costa in jur de 75 de lei.

In cazul in care se opteaza pentru un hotel de trei stele se va ajunge la 120 de lei pentru o vacanta similara.

Mai accesibila este si statiunea Saturn, unde un turism sicastiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.
 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea