Social

# masina grecia # rute grecia # drum grecia #oferte grecia # vacanta grecia

UTIL: Cum poti ajunge cu masina in doar 6 ore in Grecia

Aproape 21% dintre romanii care isi petrec vacantele in strainatate aleg drept destinatie Grecia, iar majoritatea prefera sa se deplaseze pana acolo cu automobilul personal. Acestia au o noua ruta disponibila acum, a carei parcurgere dureaza doar 6 ore.

Daca traseul cunoscut Ruse - Sofia - Kulata poate fi parcurs in aproximativ 9 ore, ruta noua, care dupa Ruse se continua cu Kardzali si Makaza, poate fi strabatuta in 6 ore si jumatate, cu opriri periodice pentru relaxare si respectand normele de viteza impuse de lege.

La frontiera cu Makaza exista insa un singur punct de control, asa ca este foarte posibil ca aici sa fii nevoit sa astepti ceva timp pentru a putea trece granita. Tocmai de aceea, majoritatea turistilor recomanda acest traseu doar pentru destinatii precum Thassos, Halkidiki sau Samothraki.

In cazul in care decizi sa parcurgi acest drum cu masina, este foarte important sa nu uiti de achizitionarea vinietei atunci cand treci granita cu Bulgaria si de lipirea acesteia pe parbriz. In Grecia nu vei mai plati o astfel de taxa, insa vei plati o alta pentru autostrada, in functie de destinatie. Nu toate drumurile rapide din Grecia presupun insa achitarea unei taxe, asa ca ar fi bine sa verifici inainte de plecare daca si cat vei fi taxat.

Foto: viwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea