Social

# usl #presedinte #suspendare #basescu

USL pregateste o noua suspendare a presedintelui Basescu

Liderii USL , Victor Ponta, Crin Antonescu si , au anuntat miercuri ca doresc sa initieze o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Ei au cerut juristilor sa pregateasca pentru luni un raport care va evalua posibilitatea de a demara procedurile, chiar daca Opozitia nu in Parlament numarul de voturi necesare pentru a initia acest demers.

"Am luat act cu ingrijorare si indignare de faptul ca prin noile sale declaratii facute la postul public de radio, presedintele Traian Basescu anunta explicit refuzul sau de a aplica legea care prevede indexarea anuala a pensiilor”, explica USL.

“Depinde care va fi rezultatul la Curtea Constitutionala, eu va pot spune insa, indiferent care este rezultatul la , bani nu exista, daca ar exista, s-ar plati. (…) Si pentru Guvern si pentru mine, ar fi foarte usor s-o facem pe generosii, condamnand tara in anii urmatori(...) am mai trait experienta aceasta in 2007-2008 ", a declarat Traian Basescu miercuri la RRA.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea