Social

# usl #alegeri #anticipate #premier tehnocrat

USL nu vrea nici premier tehnocrat, doar anticipate

Presedintele PNL, Crin Antonescu , a declarat ca USL nu se multumeste cu eventuala demisie a premierului Emil Boc, pentru ca nu va accepta niciun premier, fie si tehnocrat , propus de Traian Basescu pentru a forta alegerile parlamentare anticipate , undeva prin mai-iunie.

"Basescu ar sacrifica pe oricine ca sa-si salveze pielea din punct de vedere politic. Daca isi imagineaza ca rezolva problemele, nu va avea niciun fel de ezitare", a declarat Antonescu.

"Criza nu poate fi rezolvata doar prin plecarea lui Emil Boc", sustine insa Crin Antonescu.

"La orice propunere a presedintelui noi votam impotriva, pentru ca prin caderea a doua guverne sa ajungem la anticipate, indiferent ca omul propus ar putea fi unul pe care si noi sa-l pretuim, sa-l invitam sa si guverneze", a explicat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai declarat ca din punctul de vedere al USL, alegerile parlamentare vor avea loc anticipat, in mai-iunie, putand fi urmate de cele locale, la termen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea