Social

# usl #program guvernare #prezentare program

USL isi prezinta joi programul de guvernare

Conducerea USL s-a reunit, luni, pentru a dezbate programul campaniei pentru alegerile parlamentare din decembrie si calendarul actiunilor electorale. Liviu Dragnea (foto), secretarul general al PSD, a anuntat inaintea sedintei USL ca programul de guvernare al aliantei urmeaza sa fi prezentat joi dupa-amiaza la Palatul Parlamentului.

Dragnea a tinut sa precizeze ca in cadrul sedintei de luni urmeaza sa fie desemnat purtatorul de cuvant si se va stabili si sloganul care va fi folosit in campania electorala.

"Sloganul o sa-l vedeti pe afise, pe panouri. Il stim deja. 'Anul victoriei' nu e slogan, a ramas si va ramane, dar nu e sloganul campaniei", a mai declarat secretarul general al PSD.

Tot luni, Alianta Romania Dreapta isi va lansa oficial cei 452 de candidati la alegerile parlamentare. Evenimentul va avea loc la Opera Romana, de la ora 15.00. In schimb, programul de guvernare al ARD va fi prezentat, marti dimineata, in cadrul unui eveniment restrans, la Hotel Hilton.

Sursa foto: ziarulteleormanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea