Social

#conditii meteo #canicula #starea vremii #vremea #ploi #vremea weekend

Urmeaza un weekend ploios sau canicular? Vezi ce iti pregateste vremea!

Sfarsitul de saptamana 7-8 iunie 2014 vine cu mici schimbari pozitive ale vremii, la nivelul intregii tari, insa fara ca aversele de ploi sa dispara in totalitate. Temperaturile se apropie de cele normale pentru aceasta perioada a anului, insa amenintarea averselor ramane valabila.

In urmatoarele doua zile, se va resimti o incalzire a vremii in toate regiunile tarii. Temperaturile maxime vor atinge intervalul 22-30 de grade Celsius, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 19 grade Celsius.

De nori nu scapam in a doua parte a zilei, intrucat cerul se anunta variabil. In estul tarii si la munte vor fi averse insotite de descarcari electrice si chiar grindina mai ales pe timpul noptii, iar in est si sud-est vor fi intensificari ale vantului.

In Bucuresti, sfarsitul de saptamana vine cu o maxima termica de 29 de grade si temperaturi minime de 15-16 grade, insa cerul ramane variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara. Este posibil sa ploua slab in a doua parte a zilei, iar vantul va sufla slab, spre moderat.

Sursa foto: wunderground.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea