Social

# restrictii raed arafat # declaratii raed arafat #raed arafat #restrictii

Urmeaza noi restrictii in urmatoarea perioada? Declaratiile lui Raed Arafat

Multa lume se intreaba daca in urmatoare perioada vom avea parte de noi restrictii. Raed Arafat a declata ca momentan nu se pune problema unor noi restrictii decat cele existente deja.

 

De asemenea, Seful DSU a vorbit si despre relaxarea anumitor restrictii, mentionand insa ca acestea nu au legatura cu protestele din strada.  Acesta a precizat insa ca intelege nemultumirile oamenilor, insa a declarat ca restrictiile nu pot fi ridicate din aceasta cauza. 

"Nu s-a pus problema sa relaxam din cauza protestelor. Proteste au fost si in alte tari si ati vazut ca si in celelalte tari masurile lor au continuat. Este de inteles de ce protesteaza o parte din lume. Este acest sentiment ca nu mai putem, ca nu mai merge, ca de ce masurile continua si nu s-a rezolvat problema. E foarte greu sa  explici la oameni de fapt comportamentul unor astfel de patogeni, cum se comporta, cum este situatia", a explicat Raed Arafat, intr-o interventie la TVR.

"Adica noi nu putem sa vedem numai o voce care acuma vine si iti spune: sa nu luati masuri, ca nu mai vrem masuri, ca noi nu mai vrem, nu mai vrem masca, nu mai vrem nimic, si sa neglijam faptul ca e foarte multa lume care stie care e situatia, care asteapta sa se vaccineze, care doreste sa iasa din aceasta situatie, dar facand-o, sa zicem, conform recomandarilor sanitare si care o sa vina sa ne intrebe: de ce nu ati facut nimic sa preveniti situatia la care am ajuns? Deci aici este balanta la care trebuie sa ajungem si sa luam in considerare parerea expertilor", a mai adaugat Raed Arafat.

Sursa foto: europafm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea