Social

# uragan Matthew Florida # uragan Matthew #uragan

Urgie! 1,5 de milioane de persoane, evacuate!

Peste 1,5 milioane de americani au fost îndemnati sa evacueze coasta sud-estica a statului Florida, dupa ce uraganul Matthew, cel mai puternic din ultimul deceniu, a inaintat miercuri spre Statele Unite. Maththew a ucis cel putin noua persoane si a distrus mii de case in Haiti si Republica Dominicana si a maturat Cuba.

Guvernatorul din Florida, Rick Scott, a avertizat locuitorii sa se pregateasca pentru un posibil impact direct al uraganului, ce ar putea fi catastrofic. ”Toata lumea din statul nostru trebuie sa se pregateasca pentru un impact direct”, a spus guvernatorul. “Daca Matthew va lovi direct Florida, pagubele ar putea fi catastrofice si trebuie sa va pregatiti”, a avertizat Rick Scott.

Meteorologii americani au declarat ca Matthew ar putea lovi Florida — sau s-ar putea apropia periculos de mult de acest stat — în a doua parte a zilei de joi sau vineri dimineata si apoi se va îndrepta spre coasta de est, catre Carolina, în weekend, potrivit NBC News.

Sursa foto: efe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea