Social

#paine alba #paine #paine E-uri #obezitate paine #cancer paine #chimicale paine

Unul dintre cele mai consumate produse de catre romani, "un adevarat cocteil de chimicale"

Painea, alimentul de baza al multor romani, a devenit unul dintre cele mai nocive produse pentru organism. Un studiu recent a aratat ca painea contine nu mai putin de opt E-uri periculoase pentru sanatate, care pot provoca diabet, boli cardiovasculare si chiar cancer de colon.


Aceasta dezvaluire a fost facuta de renumitul profesor Gheorghe Mencinicopschi, care spune ca painea autohtona este un adevarat "cocteil de chimicale".

"Painea de astazi este un cocteil de chimicale. Graul acesta modern, cu o alta structura genetica, are un indice glicemic ridicat si, mai ales la painea alba, este un produs dezechilibrat nutritional. Painea a ajuns sa creasca riscul de boli cronice, de obezitate, de boli cardiovasculare, de cancer de colon si diabet de tip II.

Mai mult, graul modern este un grau cu potential alergen mult mai ridicat, poate induce intolerante de tipul intolerantei la grau sau chiar boala celiaca, foarte grava si destul de raspandita la noi, dar e subdiagnosticata", a declarat prof. dr. Mencinicopschi.

Sursa foto: tecuceanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea