Social

#bilete cumparate #neversea # electric castle #untold #summer well #festival #anulare #bilete

Untold, Neversea, Electric Castle si Summer Well, anulate! Ce se intampla cu biletele deja cumparate

Cele mai asteptate festivaluri ale anului au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Festivalurile Untold, Neversea, Electric Castle si Summer Well care urmau sa aiba loc vara aceasta au fost anulate. Restrictiile impuse de autoritati i-au obligat pe organizatori ca pana in 2021 sa nu aiba loc festivalurile.

Cu toate acestea mii de romani asteptau cu sufletul la gura aceste evenimente. Ba mai mult, unii dintre ei si-au luat bilete de luni bune. Acum, in conditiile in care festivalurile nu mai au loc, multi se intreaba ce se intampla cu biletele deja cumparate.

 “In acelasi timp, am incercat sa intelegem toate ingrijorarile voastre, a zecilor de mii de oameni care ati cumparat deja un bilet sau abonament la editiile din 2020 si am considerat ca este datoria noastra, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autoritatile cu privire la desfasurarea evenimentului in acest an, sa va asiguram ca aveti posibilitatea de a va transforma abonamentele si biletele din acest an in abonamente si bilete ANYTIME, care va garanteaza accesul la una dintre urmatoarele trei editii, la alegerea voastra.

Ne-am simtit cu adevarat o mare familie cand am vazut cu cata intelegere si sustinere ati primit vestea noastra, peste 95% dintre dintre cumparatorii de bilete si abonamente la festivalurile din acest an transformandu-le in ANYTIME. Ne-ati aratat, inca o data, ca avem cel mai frumos public pe care si-l poate dori un festival, ca nu suntem singuri, ca aveti incredere in noi si ca asteptati la fel de mult ca noi sa ne revedem oricand situatia ne-o va permite. Iar pentru toata aceasta rabdare si intelegere, va multumim!”, au declarat organizatorii Untold si Neversea

Si festivalul Electric Castel, programat pentru iulie anul acesta, a fost anulat pana in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii au anuntat ca biletele deja cumparate sunt valabile pentru editia din 2021, iar "cei care nu vor putea participa vor avea la dispozitie si alte optiuni".

Si organizatorii festivalului Summer Well au anuntat ca festivalul va fi amanat pana in 2021.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea