Social

# universitatea bucuresti #admitere facultate #inscriere facultate #perioada de inscriere facultate

Universitatea Bucuresti a prelungit perioada de inscrieri pentru admitere la facultati

Avand in vedere ca rezultatele finale ale examenului de bacalaureat se vor afisa destul de tarziu in acest an, respectiv pe 13 iulie, Universitatea Bucuresti a decis, la cererea candidatilor, prelungirea programului de inscriere la facultatile.

Perioada de inscrieri la facultatile care apartin Universitatii Bucuresti ar fi trebuit sa se incheie pe 15 iulie, insa din cauza afisarii tarzii a rezultatelor de la bac si la cererea candidatilor, conducerea a decis prelungirea perioadei pana pe 21 iulie.

Iata cateva facultati care apartin Universitatii Bucuresti, la care s-a prelungit programul si care este data limita de inscriere:
 

  • Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - pana pe 16 iulie;
  • Facultatea de Fizica - pana pe 19 iulie;
  • Facultatea de Matematica si Informatica, Facultatea de Istorie si Facultatea de Geografie - pana pe 17 iulie;
  • Facultatea de Litere, Facultatea de Stiinte Politice, Facultatea de Drept, Facultatea de Biologie, Facultatea de Biologie - pana pe 18 iulie;
  • Facultatea de Filosofie si Facultatea de Chimie - pana pe 21 iulie.

Programul de inscrieri a fost prelungit si pentru zilele de weekend. Candidatii isi pot depune dosarul sambata si duminica, intre orele 09:00-14:00.


Foto: Topub.unibuc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea