Social

#admitere facultate #facultate la stat #locuri facultate #universitatea babes-bolyai cluj

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a primit cele mai multe locuri finantate de stat

Institutia de invatamant superior cu cele mai multe locuri finantate de stat in anul universitar 2012-2013 este Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Universitatea clujeana a primit un numar de 4.870 de locuri.

La acestea se adauga 20 locuri pentru tineri de origine romana din Republica Moldova, cu diploma de bacalaureat obtinuta in Romania si alte 113 locuri pentru tineri de origine romana din Republica Moldova, din tari invecinate si diaspora.

Pe locul doi in topul universitatilor cu cele mai multe locuri finantate de stat se afla Universitatea din Bucuresti, cu 4.650. In plus, tineri de origine romana din Republica Moldova care au obtinut diploma de bacalaureat in Romania beneficiaza de 10 locuri. De asemenea, sunt alocate 52 de locuri pentru tinerii de origine romana din diaspora, Republica Moldova si tarile invecinate.

Luna Trecuta, Ministerul Educatiei a anuntat ca Guvernul a aprobat pentru invatamantul superior de stat 62.400 de locuri pentru ciclul de studii universitare de licenta.

Sursa foto: visitclujnapoca.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea