Social

# nu te supara frate #luna copiilor #jocuri copii

Unde te poti distra cu copilul in weekend

Teatru, jocuri gigant, ateliere de creatie sunt cateva dintre surprizele pregatite in aceasta luna pentru copiii care raman in weekend in Capitala. Asa ca, daca nu mergeti cu copiii in parc sau cautati un loc mai putin aglomerat, distractia este la... mall.

Pe 6, 7 și 13 iunie, București Mall sărbătorește Luna copiilor și le-a pregătit celor mici o multime de activități, ce includ un joc gigant ”Nu te supăra frate!”, părinți în rol de paparazzi și teatru de umbre.

Programul juniorilor începe la București Mall sâmbătă, 6 iunie, de la ora 12.00. La Kids Area de la etajul doi va fi prezentă cunoscuta actriță Monica Davidescu, care îi va purta pe cei mici în lumea basmului, citindu-le din cartea ”Poveștile de aur ale copilăriei”. Evenimentul este organizat cu sprijinul editurii Litera și al magazinului Imaginarium. Tot de la ora 12.00, copiii vor lansa rachete colorate și vor participa la Dansul Cenușăresei la bal, adică vor forma perechi pentru a dansa vals. Apoi, e rândul părinților să treacă în rolul de paparazzi pentru a-și fotografia micuti în ipostaze haioase. Acestia din urma vor fi ajutați să-și facă propriile brățări, vor putea cânta în cor și juca ”Nu te supăra frate!” pe o tablă de joc uriașă. 

Pe 7 iunie, pe copii îi așteaptă, tot între orele 12.00 și 14.00, un atelier de confecționat microfoane, spectacolul ”Corul broscuțelor de pe lac”, un atelier foto cu accesorii colorate și parada de modă ”Be fashion!” pe covorul roșu. La toate acestea se adaugă 20 de minute de dansuri și muzică, dar și jocurile "Vraja fermecată" și "Comoara magică".

Sâmbătă, 13 iunie, celor mici li s-a pregătit de la ora 12.00 un spectacol de teatru de umbre: "Cenușăreasa și pantoful fermecat". După aceea, animatorii îi vor chema la joacă ("Manechinele muzicale", "Trenulețul personajelor", "Potrivește figurina colorată" și "Comoara magică") și la dansuri cu parașuta colorată; totodată, juniorii vor putea participa la Corul copiilor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea