Social

#vacanta de paste #romani Paste #buget Paste

Unde petrec romanii Pastele?

In minivacanta de Paste din acest an, romanii prefera sa petreaca sarbatorile acasa, alaturi de familie si prieteni, arata cel mai nou studiu realizat in acest sens.

Aproape 85% dintre romani vor petrece Pastele acasa, in acest an, in localitatea de domiciliu, alaturi de cei dragi, in vizite la rude sau la iarba verde.

La aceasta concluzie a ajuns cel mai nou studiu realizat de MEDNET Marketing Research Center, care a evidentiat ca doar 15% dintre romani pleaca din oras sau din tara in vacanta in zilele libere de Paste.

Bugetul alocat sarbatorilor pascale din acest an ramane acelasi ca si cel de anul trecut, romanii nefiind dispusi sa plateasca mai mult de 359 de lei pentru cheltuielile din aceasta perioada, comparativ cu 358 de lei, cat a fost in 2013.

Cercetarea de piata a mai evidentiat si faptul ca tot mai putini romani respecta traditiile vopsirii oualor sau framantarii cozonacului in casa si ca prefera sa cumpere bucatele traditionale pascale gata facute, din comert. Cu toate acestea, romanii nu se dezic de carnea de miel de pe masa de Paste, 49% dintre respondenti declarand ca dispun de buget in acest sens.

Sursa foto: Fastdeal.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea