Social

#picnic cu filme la Gradina Botanica ##MarelePicnicShortsUP

Unde mergem in week-end: Picnic cu filme la Gradina Botanica

Sambata si duminica, pe 29 si 30 iulie, Gradina Botanica Bucuresti gazduieste, pentru al 4-lea an consecutiv,#MarelePicnicShortsUP,  loc de intalnire pentru cinefili, pajiste intinsa pentru iubitori de natura, spatiu deschis pentru intalniri neintamplatoare.


Magia porneste de la ecranul gonflabil ancorat printre copaci, pentru a crea sala de cinema preferata a sezonului de vara. Doua selectii diferite de filme scurte, proiectate sambata si duminica, dupa lasarea serii, vor aduce la viata povestile prezentului. Scurtmetraje adunate din toate colturile lumii, despre oameni care schimba lumea, despre libertate si evadare, despre lumi posibile.

Marele Picnic va aduce la viata Gradina Botanica prin film, muzica, arte multimedia, jocuri si ateliere interactive, plus un food-court cu bucatarii urbane si experiente gastronomice inedite. 
*Tururi Ghidate in Gradina Botanica 
*Video-mapping si instalatii interactive 
*Cursuri frisbee realizate de Bucharest Ultimate Frisbee
*Ateliere de gatit pentru copii cu Mini Zucchini
*Cursuri slackline
Mai multe detalii: //bit.ly/CeFacemLaMarelePicnic

Sambata, pe 29 iulie, atmosfera de la Marele Picnic ShortsUP va fi antrenata de concertul de jazz Ana Dubyk Cvartet, cu vocalista Ana Dubyk, Mihai Iordache la saxofon, Toma Dimitriu la clape si Razvan Cojan la bas. O ocazie buna sa dansezi descult in iarba sau sa te bucuri de farmecul jazz-ului sub cerul liber.
Detalii: //bit.ly/JazzLaMarelePicnic


https://www.youtube.com/watch?v=4R6AmlUHnkk

PROGRAM & SPATIU
Weekendul ShortsUP are loc in Gradina Italiana, sectorul cel mai intins al Gradinii Botanice, iar accesul se face din Splaiul Independentei, prin Strada Aleea Portocalelor. Picnicul va fi deschis in fiecare zi de la ora 18.00, iar filmele vor rula dupa lasarea serii, intre orele 21.30 si 23.30. 

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului vor fi disponibile in curand pe www.shortsup.ro.

REGULI DE ACCES
*NU este permis accesul cu mancare si bautura din exteriorul zonei de eveniment. Va exista in Gradina un food court cu bucatarii urbane.
*NU este permis accesul cu animale de companie in Gradina Botanica, pentru a proteja speciile de plante.
*NU este permis fumatul pe pajistea de proiectie a filmelor. Fumatul este permis DOAR in zonele special amenajate.
*Bicicletele sunt bine-venite in spatiul dedicat evenimentului: se pot lega de gardurile care imprejmuiesc gradina, se pot lasa in restelurile special amenajate sau pe iarba, in limita spatiului disponibile pe pajistea dedicata evenimentului.
*Cei care vin cu masina gasesc loc de parcare pe soseaua Cotroceni sau Splaiul Independentei. NU se poate parca pe Strada Portocalelor.
*Recomandarea noastra este sa va achizitionati biletele in avans. Chiar daca este un eveniment in aer liber, spatiul pe pajiste este limitat. Cand se va ajunge la capacitate maxima vom opri accesul.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate prin Eventbook si Eventim.ro , la pretul de 25 lei/ seara si 40 lei/ abonament sau la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 50 lei/abonament, in limita locurilor disponibile. 

Sursa foto: shortsup.ro/


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea