Social

#vremea in bucuresti # vremea in weekend #vremea in tara #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Una calda, alta rece! Iata ce temperaturi ne asteapta la final de saptamana

In ultima perioada vremea a fost extrem de rece in toata tara, insa vremea incepe sa se incalzeasca. Astazi, temperaturile continua sa creasca, insa in cele mai multe regiuni ale tarii cerul va fi innorat si va burnita.

 

Temperaturile se vor incadra intre 9-10 grade in nordul Moldovei si 22-23 de grade in dealurile din Banat si Crisana. In Capitala temperaturile maxime vor fi cuprinse in jurul valorilor de 14-16 grade, potrivit stirileprotv.ro.

Vineri vremea va continua sa se incalzeasca. Minimele vor inregistra intre 4 si 12 grade, iar maximele vor urca pana la 10-20 de grade, cele mai crescute temperaturi inregistrandu-se in Crisana.

In Bucuresti, vremea va fi mai racoroasa decat in mod normal iar cerul va prezenta innorari persostente in prima parte a zilei. Temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 9 grade, iar cele maxime in jurul valorii de 13-14 grade.

 

Sambata vremea va fcontinua sa se incalzeasca, ajungand la normalul acestei perioade. In vestul si in nordul tarii cerul va fi innorat si va ploua slab. Temepraturile minime vor fi cuprinse intre 1 si 13 grae, iar maximele vor urca pana la 19 grade.

In Bucuresti cerul va fi innorat si sunt conditii de ploaie slaba. Minimele se vor incadra intre 8 si 9 grade, iar maximele vor urca pana la 15 grade.

 

Duminica, cerul va fi mai mult noros si va ploua in zona de nord-vest a tarii. Temepraturile minime se vor incadra intre 4 si 12 grade, iar maximele intre 14 si 21 de grade.

In Capitala, vremea va fi calduroasa, maximele ajungand pana la 19 grade. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla lab pana la moderat.

Sursa foto: blogs.channel4.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea