Social

#petrica topala #trei copii #propria fiica #aresta preventiv

Un vasluian are trei copii cu propria sa fiica

Petrica Topala , in varsta de 52 de ani, este Joseph Fritzl al Romaniei. Acesta a fost arestat din nou miercuri seara dupa ce politistii au descoperit ca a mai facut un copil cu fiica lui dupa ce a primit o pedeapsa cu suspendarea cand politistii au descoperit ca ca mai avea doi copii din aceasta relatie incestuoasa.

Judecatorii din Barlad l-au arestat preventiv pentru 29 de zile dupa ce probele ADN au dovedit ca are trei copii cu propria fiica , anunta Adevarul de Vaslui.

In sapte ani, Daniela Topala, de 28 de ani acum, a adus pe lume trei copii: doua fete de 6 si 7 ani si un baiat de 6 luni. Atat mama Danielei, cat si sora mai mica, Mariana, stiau ce se intampla intre cei doi, dar le-a fost frica sa ceara ajutorul.

In ciuda celor intamplate Topala a declarat, joi, in fata judecatorilor ca nu regreta nimic din cele ce le-a facut, precizand ca Daniela ii cerea bani si nu putea sa o plateasca degeaba "macar sex sa faca cu el"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea