Social

# inmormantare Ivan Patzaichin # omagiu Ivan Patzaichin #deces Ivan Patzaichin # Ivan Patzaichin

Un ultim omagiu pentru Ivan Patzaichin. Sicriul campionului, depus astazi la Clubul Dinamo

Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu marelui campion Ivan Patzaichin sunt asteptati astazi la Clubul Dinamo, unde va fi depus trupul neinsufletit al canoistului.

„Cei care vor vrea sa ii aduca un ultim omagiu o pot face incepand de maine (luni – n. red), ora 12.00 la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo, unde va fi depus”, au anuntat duminica familia si colaboratorii fostului mare sportiv Ivan Patzaichin.

„Multumim celor care ne-au transmis regretul lor pentru aceasta veste sfasietoare”, a mai transmis familia.

Multiplul campion s-a stins din viata duminica dimineata, la varsta de 71 de ani. Acesta a murit la spitalul Elias, fiind rapus de cancer.

Ivan Patzaichin va fi inmormantat marti sau miercuri, in functie de finalizarea formalitatilor, la Cimitirul Bellu din Bucuresti.

Ivan Patzaichin a fost un canoist roman, de etnie lipoveana, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968, 1972, 1980 si 1984 si triplu laureat cu argint.

A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport in 1975, si a devenit membru al Clubului Sportiv Dinamo din Bucuresti. La data de 1 decembrie 2004, colonelul in rezerva, Ivan Patzaichin, din Ministerul Administratiei si Internelor a fost inaintat la gradul de general de brigada (cu o stea), in rezerva. De asemenea, a fost antrenorul lotului olimpic de caiac-canoe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea