Social

#staret diavol pasaport #staret neamt pasapoarte

Un staret din Neamt crede ca diavolul s-a ascuns in pasaport

Noile pasapoarte biometrice introduse in Romania de la 1 ianuarie au bagat spaima in randurile unor preoti ortodocsi.

Parintele Justin Parvu, staretul Manastirii Petru Voda din Neamt, a lansat un apel in care infiereaza in termeni duri cipurile de pe noile pasapoarte, unele care, potrivit acestuia, ar fi "insemne diavolesti", informeaza blogul rostonline.org, citat de Cotidianul.

"Prin lege, prin ordonanta de guvern , romanii sunt obligati sa se incadreze intr-un plan de urmarire si supraveghere la nivel national si mondial, proiect care le rapeste de fapt oamenilor libertatea. Romanilor li se cere sa-si puna pe pasapoartele, permisele auto si orice alt act personal cipul biometric ce contine amprenta digitala , imaginea faciala si toate datele personale. Poate pentru multi dintre dumneavoastra acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar in spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor, de codare si stocare a datelor de identificare se ascund o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de bunavoie iti vinzi sufletul diavolului. Insemnarea oamenilor, ca pe vite , este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane", sustine parintele Parvu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea