Legume

#piata obor #obor #rosii

Un roman uluit de ce a gasit in interiorul unei rosii cumparate din Piata Obor. Imaginea a socat si a devenit imediat virala

Un roman a ramas pur si simplu socat cand a ajuns acasa cu rosiile cumparate de piata Obor din Capitala. S-a asezat la masa sa guste din rosiile aspectuoase la exterior, insa a fost uluit dupa ce a taiat prima leguma.

 

Nu i-a venit sa creada ca exista asa ceva. Mirosul rosiei era unul neplacut, iar in interior aceasta era plina de radacini ciudate. Bineinteles ca nu a mancat legumele si speriat a publicat imediat imagini cu rosia bizara pe retelele de socializare, pentru a atrage atentia asupra legumelor care se comercializeaza in piete.

„Ne omorati cu zile ca sa faceti bani. De unde aveti rosii coapte cand afara ploua de rupe, frig a fost pana de curand si soare mai deloc? Cu ce le stropiti? Foarte normal ar fi ca cel care vinde rosii in piata sau orice altceva sa aiba trecut pe langa certificatul de producator si cu ce a stropit si tratat plantele.

Nimeni, niciodata nu ii verifica pe fermierii astia. Nenorocirile astea de stropesc ei sunt la liber, le poate cumpara si un copil. Va vad pe grupul acesta cum va intrebati unul pe celalalt cum se combina solutiile, cata apa sa puneti.

Pai, de unde stiti voi? Lucrul acesta trebuie sa-l faca un specialist, nu voi. De unde stiti gramaj, cantitate? Unul spune ceva, altul altceva. Si noi mancam. Ne omorati, bai, ne omorati. Faceti experimente pe noi”, a scris acesta pe grupul legumicultorilor.

Foto: pexels.com, fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din legume

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare