Social

#incepere scoala #coronavirus #carantina #profesori #elevi #scoala

Un profesor si patru elevi infectati cu noul coronavirus in a doua zi de scoala

Nici nu a inceput scoala bine ca numarul de infectii cu noul coronavirus in randul elevilor si al profesorilor a inceput sa creasca.

 

La o zi de la intoarcerea in banci, un profesor si patru elevi din covasna au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Din acest motiv, doua  clase de a VI-a, respectiv a XII-a de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” din Sfantu Gheorghe au fost plasate in carantina pentru 14 zile, iar cursurile se vor derula sub scenariul rosu, adica exclusiv online. Asta dupa ce au intrat in contact cu persoanele infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre diriginta clasei a VI-a, respectiv un elev din clasa a XII-a.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Covasna, 79 de elevi si 6 cadre didactice se afla in prezent in izolare, iar alti 13 elevi si 6 cadre didactice se afla in carantina.

„Inspectoratul Scolar Judetean Covasna a centralizat astazi, 15 septembrie, situatia privind numarul de cazuri – elevi si cadre din unitati de invatamant – care se afla in izolare, carantina sau testate pozitiv. Astfel, la nivelul judetului 6 cadre didactice din 6 unitati de invatamant se afla in izolare, 6 cadre didactice din 5 unitati de invatamant se afla in carantina, iar un cadru didactic este confirmat pozitiv. In izolare se afla 79 de elevi din 7 unitati de invatamant din judet, 13 elevi din 3 unitati sunt in carantina, in timp ce 4 elevi din 2 unitati de invatamant au primit rezultat pozitiv in urma testarii”, a transmis conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Covasna, potricit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea