Social

Un profesor din Constanta, dezbracat in fata clasei de propriii elevi

S-a furisat tiptil din banca, in timp ce un alt coleg a inceput sa filmeze cu telefonul mobil. A mers pana aproape de catedra , s-a aplecat in spatele profesorului, care scria lectia la tabla , i-a dat pantalonii jos si a fugit repede in banca. Aceasta este fapta unor elevi din Constanta. Potrivit RomNET, scenele filmate au fost postate pe internet.
Filmul arata ca in sala de clasa se aflau putin peste 10 liceeni . Ramas in chiloti , profesorul isi ridica repede pantalonii, cazuti pana la glezne, se intoarce si incepe sa alerge dupa baiat. El incearca sa-l pedepseasca pe elev, dar renunta in ultima clipa, in timp ce toti elevii se prapadesc de ras. Inspectorul general de Constanta, Narciz Amza, nu a putut confirma ca incidentul s-a petrecut intr-o scoala din Constanta.
"Nu am cunostinta. Nu am primit niciun semnal oficial. Copiii sunt foarte creativi si fac totul ca sa iasa in evidenta. Chiar daca a aparut pe internet, nu pot confirma ca actiunea se petrece intr-un liceu constantean", ne-a declarat Narciz Amza.
Acesta nu este primul film aparut pe internet, in care elevii constanteni isi agreseaza sau isi batjocoresc dascalii. O profesoara de limba romana din Constanta a fost de doua ori victima unui elev nervos in urma cu aproximativ doua luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea