Social

#plaja #jaf #pitbull #navodari

Un pitbull a jefuit o turista pe plaja Navodari

Un pitbull a jefuit o turista pe plaja din Navodari. Animalul dresat sa fure portofele a aparut miercuri dupa-amiaza pe plaja din nordul Mamaiei, preferata de turistii ce se feresc de aglomeratie . A mirosit prosoapele si hainele lasate pe nisip de oameni si a inhatat portofelul din geanta unei femei. Aceasta a incercat sa si-l recupereze, moment in care pitbullul a sarit la abdomenul ei, muscand si zgariind. Femeia a fost salvata de sotul ei si de alti turisti din preajma, in ajutorul lor sarind si jandarmii care patruleaza neincetat in zona. Cainele a fost prins si luat de ecarisaj la Biobaza Constanta, iar stapanul sau este cautat de autoritati.

„Din pacate, exista cursanti de la dresaj care se ocupa cu asa ceva: antreneaza cainii sa fure. Pentru doua – trei sute de euro invata cainii cu mirosul banilor si al portofelelor, dezvoltandu-le deprinderea de aport si ducand-o dincolo de limitele deontologiei chinologice. Nu e musai ca animalul sa fie dus la furat de stapan sau de instructor , ci de un conductor cu vocea caruia s-a obisnuit, care ii da comanda, sta la distanta si dispare daca este ceva in neregula, deoarece cainele este obisnuit sa mearga apoi direct la el si il da de gol”, a descris metoda Liviu Ionescu, specialist chinolog la Centrul de Educare Canina din Craiova.

Cititi continuarea in Gandul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea