Social

#ozn #istoirc #sit #arheologic #descoperiri #tablite #lut

Un OZN la poalele Ceahlaului

Un profesor a descoperit in Muntii Neamtului structuri ciudate din piatra, unul semanand izbitor cu un OZN , altul cu un urias craniu de extraterestru si ultimul cu celebrul Sfinx din Bucegi.

Aceste descoperiri au reusit sa starneasca multe controverse in randul istoricilor mai ales ca aici au fost descoperite si tablite din lut imprimate cu pictograme care s-ar putea dovedi cele mai vechi scrieri din lume, scrie Gardianul.

In situl arheologic deschis la poalele masivului Ceahlau, in punctul denumit Vadu Rau, istoricul si profesorul Dumitru Ionita a gasit, la doar o jumatate de metru sub pamant, o ciudata structura din piatra semanand izbitor cu un OZN. Obiectul descoperit de istoric care seamana izbitor cu un OZN cantareste 12 kilograme, are 14 centimetri si circumferinta de aproape un metru si nu este o creatie intamplatoare a naturii, ci, in mod clar, un produs construit in mod inteligent. OZN-ul din Ceahlau este compus din nu mai putin de 90 de placute din piatra, imbinate intre ele cu un material liant care s-a dovedit a fi cu desavarsire necunoscut.

In acelasi sit arheologic profesorul a mai gasit o structura aducand pregnant cu profilul celebrului Sfinx, din masivul Bucegi. Obiectul, cu o greutate de 2, 5 kilograme si, in mod ciudat, cu exact aceeasi inaltime de 14 centimetri, ca si OZN-ul s-a dovedit a fi, la randul lui, o creatie produsa in mod constient. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea