Social

#alcool #autostrada soarelui #sofer

Un nou record pe Autostrada Soarelui: 1,66 mililitri alcool in aerul expirat

Recordul de autostrada Soarelui a fost ieri in discutii in randul politistilor care supravegheaza circulatia de pe autostrada. Acest lucru s-a intamplat dupa ce au oprit un bucurestean care conducea masina, desi avea o concentratie de 1,66 mililitri de alcool in aerul expirat.

Soferul beat a fost oprit ieri dupa amiaza, dupa ce mai multi soferi le-au semnalat politistilor faptul ca un autoturism Ford Focus se deplaseaza cu viteza, in zigzag si ii pune in pericol pe ceilalti participanti din trafic. Agentii l-au tras pe dreapta pe sofer si l-au pus sa sufle in fiola, ocazie cu care au ramas stupefiati: barbatul conducea cu o alcoolemie de 1,66.

Bucuresteanul in varsta de 41 de ani statea insa bine pe picioare, noteaza Gandul. Desi au ramas uimiti de aceasta isprava a barbatului, politistii i-au facut dosar penal , mai ales ca soferul nu se afla la prima abatere de acest fel, pana acum fiindu-i bifate inca patru suspendari ale permisului pentru conducere sub influenta alcoolului.

Oamenii legii spun ca de multe ori se intampla ca pe autostrada sa intre soferi care au baut mult. De la inceputul acestui an, Politia Autostrazii a oprit peste 90 de soferi bauti, pentru mai mult de jumatate fiind intocmit dosar penal. In topul alcoolemiei pe autostrada se afla doi barbati, unul cu 1,3 si altul cu 1,2 mililitri de alcool in aerul expirat si, de ieri, bucuresteanul cu alcoolemie de 1,6.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea