Social

#prima vacanta # vacanta la mare #program social #vacanta ieftina

Un nou program pentru romanii cu venituri mici: Prima vacanta!

Copiii si tinerii care nu au avut pana acum posibilitatea financiara de a pleca intr-o vacanta la mare sau la munte ar putea fi subventionati de Guvern, potrivit unei declaratii a ministrului Muncii, Rovana Plumb. 

"Lucrăm acum la acest program (...) Ne-am îndreptat atenţia către cei care nu au putut până acum să meargă într-o vacanţă şi de aceea gândim programul . Sunt mulţi copii care nu au avut posibilitatea de a merge într-o vacanţă, fie că vorbim de mare, fie că vorbim de munte", a declarat Ministrul Muncii, Rovana Plumb la B1.

Oficialul a precizat că a existat o dezbatere pe această temă în Departamentul pentru tineret al Consiliului Naţional al PSD, împreună cu organizaţii neguvernamentale şi reprezentanţi ai elevilor, insa nu avem inca o data clara la care acest program ar putea intra in vigoare, daca acesta se va concretiza. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.