Social

# oferte abonament # oferte telefonie mobila #akta #telefonie mobila

Un nou operator pe piata de telefonie mobila din Romania! Ce oferte are

Un nou concurent apare pe piata de telefonie mobila din Romania Digital Cable Systems care opereaza sub brandul AKTA va intra pe piata din 15 august. Astfel, aceasta va pune la dispozitie exclusiv abonamente pentru clientii sai, iar preturile vor incepe de la doar doi euro pe luna, dupa cum a anuntat compania, citata de News.ro. 

"Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol, potrivit sursei citate.

 

 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât la nivel naţional cât şi în roaming precum şi acces internet mobil naţional. Acoperirea va fi asigurata prin intermediul retelelor Telekom, cele doua companii semnand un acord in acest sens. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea