Social

#natalitate Danemarca #sex patriotic #natalitate

Un nou concept in materie de amor: "Sexul patriotic". Vezi la ce se refera

Tot mai putini copii se nasc in Danemarca, motiv pentru care autoritatile au lansat o campanie inedita intitulata "Do it for Denmark" ("Faceti sex pentru Danemarca")!

Beneficiind de sprijin guvernamental, o filiala a grupului turistic Thomas Cook a creat un pachet turistic inedit. Astfel, pornind de la constatarea ca 10% dintre bebelusii danezi sunt conceputi in timpul unei vacante in strainatate, s-a lansat "promotia la ovulatie".

Astfel, potrivit Mediafax, daca un cuplu danez isi rezerva un sejur in timpul unei perioade propice fecundarii, va beneficia de o reducere a pretului vacantei. Iar daca acelasi cuplu vine ulterior cu dovezi ale faptului ca voiajul "a dat roade", tinerii parinti vor primi gratuit un carucior pentru bebelusi si scutece pentru o perioada de trei ani.

Scaderea continua a natalitatii in Danemarca ameninta sistemul social al tarii: numarul angajatilor activi nu va mai fi in curand suficient pentru a putea sa finanteze sistemul de pensii. Ministrul Educatiei din aceasta tara a publicat, recent, un comunicat de presa in care vorbeste despre "vointa guvernului de a pune accentul pe o abordare mai larga si mai pozitiva in privinta sanatatii si a sexualitatii, pentru a evoca atat bucuriile, cat si riscurile pe care le implica".

Sursa foto: bibaleze.si

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea