Social

# prevenirea cancerului #remedii cancer #tratament cancer #cancer

Un mic dejun simplu, tratament contra cancerului. Ce trebuie sa mananci

Riscul de cancer scade drastic daca introduci in dieta ta zilnica un mic dejun sanatos, cu terci din cereale integrale, arata un studiu recent, realizat la Universitatea Harvard (SUA).

Consumul regulat de terci de ovăz sau alte cereale integrale precum quinoa, tărâţe, mei are un efect benefic asupra sănătăţii şi apără corpul de boli grave, precum cancerul.  "Aceste cercetări vin să întărească recomandarea referitoare la importanţa de a consuma zilnic cel puţin 3 porţii de cereale integrale. Acestea aduc un beneficiu imens pentru sănătate, protejând corpul de boli grave care conduc la deces", explică cercetătorul Qi Sun, unul dintre autorii studiului.
 

Se ştia până acum că un consum de cereale integrale scade colesterolul, împiedică apariţia diabetului şi a bolilor cardiovasculare, dar acum rezultatele studiului arată că prin consumul zilnic a 70 de grame de cereale integrale pe zi (terci de ovăz, tărâţe, quinoa) se reduce cu 20% riscul de cancer, scrie eva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea