Social

#lant de magazine #alimente rationalizate #alimente de baza

Un lant de magazine din Romania a rationalizat alimentele de baza

Un lant cunoscut de magazine din Romania a facut ratii pentru alimentele de baza, argumentand ca vinde produse doar pentru consumul personal, nu en-gros, dupa ce oamenii au luat cu asalt magazinele cu alimente de frica coronavirusului.

Astfel, la intrarea in magazine este afisat urmatorul anunt:  

"Din dorintde a asigura produse de baza tuturor clientilor nostri, limitam achizitia urmatoarelor alimente la 6 bucati pe fiecare bon fiscal: zahar, ulei, faina si malai.

Indemnam totodata clientii sa fie cumpatati si solidari cu semenii lor."  

Ce au spus reprezentatii lantului de magazine

"Vindem produse doar pentru consumul personal, nicidecum en gros. O zi frumoasă si multa sanatate va dorim," a transmis unul dintre reprezentantii magazinelor Profi, pentru Adevarul.

Marii retaileri au facut apel la consumatori sa cumpere produse doar pentru consumul absolut necesar familiei.

Asociaia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) a transmis ca exista cantitati si stocuri pentru totii clientii si ii indeamna pe acestia sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara. 

"Stim ca multi dintre voi sunt preocupati in legatura cu efectele raspandirii Coronavirusului (Covid-19). Va intelegem si va impartasim ingrijorarile si va anuntam ca facem tot ce putem pentru ca voi si familiile voastre sa aveti alimentele si produsele esentiale de care aveti nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajatii, clienrii si de a asigura disponibilitatea produselor," au afirmat reprezentantii AMRCR.

 Sursa: Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea