Social

#cora #Cora Drive #produse online

Un hipermarket cunoscut lanseaza serviciul Drive

Hipermarketul Cora isi va extinde serviciile printr-un nou proiect, Cora Drive, ce vine in ajutorul persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa mearga la cumparaturi.

In acest moment, serviciul este in faza de testare si presupune achizitionarea produselor online ale magazinului Cora si preluarea lor ulterioara de catre client, chiar de la hipermarket.

"In prezent proiectul este in teste si a avut deja 5.000 de utilizatori. Oficial va fi lansat in primele zile din decembrie, urmand a avea o comanda minima de 50 de lei", potrivit unei surse din cadrul companiei, citata de ZF.ro.

Astfel ca, prin intermediul acestui serviciu, cumparaturile vor fi realizate online si recuperate din magazin la ora stabilita de catre client, care isi va putea alege si magazinul de unde vrea sa le ridice. Cea mai mare parte a produselor ce vor putea fi achizitionate online vor fi cele alimentare.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea