Social

#inchisoare #majordom elisabeta #paul kidd

Un fost majordom al reginei Elisabeta a II-a, condamnat pentru pedofilie

Un fost majordom al reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a a fost condamnat luni la sase ani de inchisoare pentru acte de pedofilie, una dintre victime fiind adusa pentru a servi ceaiul cu regina-mama.

Paul Kidd , in varsta de 55 de ani, a fost arestat cand una dintre victimele sale a sunat la politie, dupa ce a citit un interviu acordat de acesta unui ziar, la implinirea a 10 ani de la moartea printesei Diana, informeaza AFP.

Kidd, care isi castiga existenta sustinand discursuri despre fostul sau loc de munca - majordom regal - a pledat vinovat pentru noua capete de acuzare de ofensa la pudoare, sase capete de acuzare de intretinere de acte sexuale cu un copil si pentru ca a provocat sau incitat un copil sa practice un act sexual.

El a pledat vinovat si pentru posesie sau realizare de fotografii indecente cu copii. "(Victimele erau - n.red.) in puterea dumneavoastra, faceau tot ceea ce le cereati", a subliniat judecatorul Mushtaq Khokhar, cand a citit sentinta lui Kidd.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea