Social

Un elicopter SMURD s-a prabusit in judetul Cluj

Un elicopter al Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare ( SMURD ) din Targu Mures s-a prabusit, din motive ramase deocamdata necunoscute, in noaptea de marti spre miercuri, pe raza comunei clujene Cojocna. Elicopterul venea dinspre Budapesta, unde transportase un copil. Din capitala Ungariei aparatul de zbor a decolat la miezul noptii si se indrepta spre Targu Mures .

In urma prabusirii au decedat medicul Monica Cordos, care lucra la SMURD din 1997, asistentul Ferenc Csongor, angajat la SMURD din 1995, pilotul comandant Nicolae Marian si copilotul Lucian Huzdup.

Din primele informatii reiese ca elicopterul s-a prabusit in jurul orei 3:00 dimineata, in prezent fiind asteptata la locul accidentului o echipa a Autoritatii Aviatice Romane, care va cerceta cauzele producerii accidentului.

SMURD a fost infiintat la inceputul anilor "90 de medicul Araed Arafat, de origine palestiniana, in Targu Mures, la scurt timp acest tip de serviciu fiind integrat in cadrul unitatii de pompieri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea