Social

#kilograme in plus # consum alcool #petreceri weekend #axcumulare kilograme

Un chef pe saptamana inseamna un kilogram in plus

Petreci saptamanal in cluburi cu prietenii? Nu ar trebui sa te mire, in acest caz, ca silueta ta are serios de suferit. Un studiu efectuat de cercetatorii britanici arata ca chefurile saptamanale au generat criza obezitatii in Marea Britanie, unde situatia este mai drastica decat in restul Europei.

Culmea, de vina nu este bautura, ci mancarea ingurgitata dupa chef. Punctul culminant, in care orice urma de dieta este uitata de barbati si femei laolalta, este dupa 10,5 unitati de alcool, traduse in patru halbe de bere. Din acel moment, bautura suplimentara insotita de chipsuri, pizza, shaorma, kebab si hamburgeri adauga 6940 de calorii in corpul oricarui chefliu.

60% din 2000 de persoane din Marea Britanie au recunoscut ca au depasit masura in timpul petrecerilor din week-end. Nivelul caloriilor acumulate intr-o singura seara de chef, combinate cu inactivitatea cauzata de mahmureala, adauga in medie un kilogram in plus la greutatea corporala a petrecaretilor.

Sursa foto: expatliving.sg

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea