Social

# prabusire bloc # torino #bloc torino #italia #romani

Un bloc din Torino s-a prabusit in urma unei explozii. Familii de romani au trait clipe de groaza

 

 

Incident socant in Torino, Italia, unde un bloc s-a pra busit in urma unei explozii. Aici locuiau mai multe familii de romani, care au trait clipe de groaza. Un copil in varsta de 4 ani, de origine albaneza a murit, iar alte trei persoane au fost ranite. Printre acestea se afla si un roman, in varsta de 22 de ani, care a suferit arsuri puternice, pe 50% din suprafata corpului.

Cladirea avea doua etaje si sase apartamente, dintre care cinci erau locuite, in mare parte de familii de romani, a scris publicatia Quotidiano.

Potrivit primelor informatii, explozia ar fi fost provocata de niste scurgeri de gaze. Deflagratia a distrus aproape uun etaj intreg. Conform presei locale, cinci persoane au fost scoase in viata de sub daramaturi. La locul tragediei au ajuns primarul orasului, dar si consulul general al Romaniei in Torino, Ioana Gheorghias.

Tanarul roman, de 22 ani, se afla in stare grava la spital. A fost intubat, iar medicii italieni nu ii dau prea multe sanse de supravietuire. Destinul a facut ca explozia sa se petreaca exact marti, 24 august, chiar de ziua lui. Un alt roman implicat a scapat ca prin minune si se afla in afara oricarui pericol. Acesta a suferit doar rani usoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea